Ledighets vecka !

Nu går jag min sista natt av 9 och slutar om 2,5 timme..Imorn är det vikarien Lisas första natt och jag hoppas det kommer att gå bra för henne denna vecka.. 
Det ska bli skönt att få vara ledig en vecka. Den är fylld med aktiviteter.

Måndag: Ska jag och Jessica ner på stan och kika lite och jag måste gå in till Paula så hon får börja rita upp min tatuering som ska göras snart =)

Tisdag: Blir det storstädning då bomben har slagit ner hemma då man har jobbarvecka så orkar man inte göra mycket hemma.

Onsdag far jag till stugan för att hjälpa mamsen med poolen =) Hoppas vi kan ta ett premiärdopp då.. 

Sen är det säkert nått mer jag måste göra men glömt bort för tillfället. 

På fredag far jag ut till stugan igen för att fira midsommar *myys*

En sak jag måste göra till helgen då min bror kommer är att få upp nätet på min terass då jag har dagligt besök av en katt som mina katter träffa på genom staketet ute och då jag fick in mina katter så hoppade den främmande katten upp på fönsterbläcket så mina katter blev rädda/uppretade och skulle ge sig på hunden och mig.. Jag var den enda som fick nån smäll.. Tur det...
Så nu har jag täckt för köksfönstret så katterna inte ser ut.. Och balkongdörren kan ej vara öppen =( Många har sagt åt mig att skrämma bort katten men har alldeles för blödigt hjärta för det då den verkar bara vara nyfiken på mina katter och inte märker revir eller dylikt. Och jag är osäker om den har nått hem och då kan jag inte skrämma bort den.
Jag vet att mina katter går först såklart men måste sätta upp nätet så den inte kan reta upp mina katter så får jag ändå hålla koll på om den verkar ha något hem.. Hoppas innerligen det.

Nä nu hänger mitt huvud inte med.. Kroppen pigg, huvudet not..

Kram!