090922

Godmorgon sötisar :)

Jag sitter och tänkte skriva en liten blogg i mobilen då jag har en lugn stund på jobbet. Har 1,5 timme kvar innan sängen lockar. Får se hur tyst alla som arbeta med balkongerna är.. Idag efter sömnen så ska jag göra klart det jag började med härom dagen och det är att jag målat bort det gula i köket till grått så nu matchar det tapeten.. Oj så fint det vart :) sen måste man ju sätta upp gardiner. Men vet ju inte vilka jag ska sätta upp.. Vilket dilemma va :) Sen ska jag äntligen försöka städa klart.. Köpte ju en ny mopp och den har jag varit så sugen att prova.. Lite knäppt jag vet ;)

En rolig sak som har hänt e att på pitbullforum har jag tidigare sökt efter syskon till Harley men har inte haft nån tur. Men nu var det en tjej som skickade ett meddelande om att det fanns hundar från tidigare kullar och även harleys kull som fortf levde och mådde bra .. Blev så glad.. Jag hoppas att man eventuellt kanske kan träffa nån av dem då man åker ner till brorsan.. Skulle vara så kul att se om dem har några likheter :)

Var ju på stugan i helgen och då passade vi på att röja bort en massa träd som var ivägen.. Vi fick hjälp av A som även sov över :) :) vi åt mammas goda mat och bara myste.. Myspys :)

Slut på meddelande ;)