20 oktober..

Ja nu var det ju ett tag sedan igen,, Önskar man hade sånt intressant liv så man skulle kunna skriva flera ggr om dagen.. Men icke sa nicke.. I mitt liv händer det inte mycket :)

Går snart av min natt och är sen ledig tills på fredag :) Och på fredag blir det nog en klippning,, Vill inte men såå det behövs.. Dum som man e så ska man ju försöka spara ut håret och då blir det slitet då man inte klipper sig ibland.. Hmm men man e ju alltid efterklok :)
Idag ska jag följa med Helena till Söränget då hon ska ta sin spruta mot svininfluensan. Förstår att många blir oroliga då många haft såå ont efter sprutan.. Vet fortf inte hur jag ska göra hmm..

Annars har jag ju varit ledig i helgen och det var party i lördags och kul hade vi :) :) Men Mia och jag hade inte ätit nått.. Så ana hur hungrig vi var efter några öl och glas vin. Tillslut gav vi upp om att hitta skjuts och jag skulle börja göra nån mat hos mig.. Men då hade vi en sån tur att Tomas ringde och då kunde han köra ner oss.. Tusen tack Tomas.. Gud vad vi vräkte i oss kebaben.. Tror aldrig den smakat så gott eller hur Mia? ;) Mia som alltid brukar äta sakta hade ätit upp hela på nolltid medans jag låg efter.. Ovanligt :)

Resten av helgen var lugn.. Har tyvärr alldeles för mycket tankar på gång.. Och tänker mycket på en viss person.. Då allt är bara helkonstigt nu och man vet inte riktigt vart man ska ta vägen..Hoppas att allt klarnar snart.
Varenda gång min telefon piper så hoppas jag ju att jag får ett sms av den personen men tyvärr så har jag hoppats i onödan :(


På fredag är det personalfest men jag jobbar tyvärr som förra året. Så ingen för mig :( men man kan hoppas på att man får ner nån gå efterrätt eller nått :)
Alla kommer nog att ha jättekul.. Men jag får ju höra lite av det iallafall och ibland så kommer nån ner och är lite social :)

Och igår natt så kom ju den första snön.. Var vitt igår morse då jag vaknade.. Jag vill inte ha snö än.. Men får hoppas det dröjer lite längre innan det kommer för att stanna..

Avslutar med några bilder från helgen..

Kram







Fin bild och miner som avslutning.. :)