Äntligen helg och Ikea :)

Ja nu har jag bara 1 timme kvar innan jag går av min jobbvecka. Jag är ledig helgen så det blir nog inge sova för mig idag :( Jag måste plocka undan hemma och fixa lite grejer innan jag far.. Jag hatar verkligen att åka buss på fredagar då varken jag och Harley mår så bra av att åka buss.. Och bussen brukar vara full så vi får som klämma in oss.. Förbannade *piip* att man inte har körkort. Men får skylla mig själv.. Eller hur brorsan? ;)

På lördag så blir det sundsvall och ikea. Men vi åker för att fira Engla som fyller 7 år idag :) Grattis Lillgumman <3
Men jag hade tänkt handla lite saker på Ikea men det blir dåligt med det då man ibland får oväntade räkningar *suck* Så ska handla lite åt jobbet, Det går åt så många ljus i våra fina lyktor så då måste man passa på då man åker på Ikea då ljusen är så billiga. Så det blir 20 st 25 cm blockljus så en hel del ljus :)

Och jag ska berätta en glad nyhet som många kanske vet om redan men.. Jag vart överlycklig då jag fick samtalet som förändrade min framtid :) Jag har fått tjänsten här på Statt och får då fast arbete :)
Det känns såå bra. Då jag aldrig haft fast arbete förut och alltid gått på vikariat och då är man ju osäker på framtiden och vågar inte planera. Men nu kan jag äntligen göra det. Och kan inte beskriva vilken härlig känsla det är :) Min mamma vart så glad så hon grinade i telefonen *sötmamma* Hon vet ju hur mycket jag trivs och passar inom detta yrke :) Och hon vet hur dåligt jag mått tidigare då man fått sluta då vikariatet gått ut eller liknande.
Så härligt att träffa människor varenda kväll/natt jag jobbar. Och kanske ge dem ett leende på läpparna tidigt på morgonen :)

Ja det som hänt annars är att jag och Mia har varit och kollat Twilight-New Moon. Den var riktigt bra och Mia och jag satt och suktade ganska mycket ;) Man kan ju liksom inte låta bli att göra det.. Man sugs som in i filmen. Det trodde jag aldrig då den första filmen kom ut och det tog länge innan jag hyrde filmen och då fastnade jag och alla andra brudar i gänget :) Och GUSSE det är inte putti nuttig kärleksfilm ;) Och det var inte bara fjortisar på bion.. Många var äldre än oss.. Tji fick du ;) *hihi* Vuxna människor kan faktiskt gilla dessa filmer med,, Om man kan räkna oss till det än ;)


Ja annars är jag grymt besviken eller rättare sagt förbannad på en person som betett sig som en riktig skitstövel..Jag vet att du brukar läsa denna blogg ibland, iallafall förut och eftersom jag inte har nån kontakt med dig längre så får du väl läsa vad jag tycker här..
Man skriver inte att man vill träffas öga mot öga osv och för att sen skita fullständigt i det.. Då är det inte viktigt för dig att "reda ut saker"
Efter så lång tid så borde det vara viktigt att reda ut saker.
Jag vet inte vad du håller på med eller hur *piip* du tänker men ditt beteende är inte ett dugg bättre om inte värre är vad du berättat hur folk betett sig mot dig..
Tänk efter lite på hur andra mår av hur av ditt beteende!!!
Jag skulle aldrig aldrig göra såhär mot en annan person, Vem det än skulle vara.....

*Alla ni andra som läser, Anta inte vem jag skriver om.. Vill ni veta så fråga*

 

Nog om det negativa.. Man blir så arg på hur vissa människor kan betee sig ibland och ibland måste man skriva av sig.

 

Nu ska jag snart gå hem :)

Ha en underbar helg :)