Godmorgon!

Ja nu ska jag snart få gå hem,, Varit en lugn natt, Hoppas jag får veta hur det blir med jobbet snart,, Hoppas hoppas verkligen jag får jobba sååå mycket som möjligt,,
Fick veta igår att vi ska vrida fram klockan inatt,, så då jobbar jag en timme kortare..

Ja som jag skrev igår så vaknade jag alldeles för tidigt,, grr.. Och kunde ju inte somna om så jag gick ut med Harley och sen satte jag igång,, för jag visste att skulle jag sätta mig ner så skulle jag bli sittandes hela dagen,, Så tvättade och städade,, även om det gick rätt sakta och jag var här och där och plocka hela tiden,,

och en grej som e typiskt för mig flyttade saker från ställe till ställe tillslut visste jag inte vart jag lagt dem.. Man e bra rolig ibland,, Jag går ju i min egen lilla värld ja,, :)
Sen väntade jag på att grannen skulle komma hem och vi skulle som vanligt gå och handla som vi alltid gör,, våran favvosyssla hahaha..
Se gjorde jag mat som tog lång tid,, Potatisgratäng med kassler.. mummma.. Vart gött men hann bara kasta i mig maten så skulle jag fara,, Och A var så snäll och körde ner mig på jobbet,, Jag skulle egentligen behöva gå men var såå stressad igår,, Han e en riktigt sötplutt som ställer upp så mycket och är så snäll..

Ja hundarna har ju träffats en gång till,, hmm vilken dag var det,, hmm skamligt vad dåligt minne man har,,
men nån dag sen,, Det gick jättebra denna gång,, Märkte på Harley att han ville busa och leka,, Hela han spratt av glädje,, men bättre vi bara går och dem får bara sniffa lite på varandra,, ta det säkra före det osäkra,,
Men vi såg en annan hund och som vanligt blev Harley helt tokig,, Går inte att avleda han i dessa situationer,, Åhh såå jag försöker,, Men vi får fortsätta träna på det så hoppas jag det blir lite bättre ,, :)
Får se när de träffas nästa gång,, Jag uppdaterar som vanligt nästa gång med,,


Tänkte skriva lite musik jag lyssnar på just nu.(album)

# Papa Roach- Metamorphosis

# Kelly Clarkson- All i ever wanted

# Justin Timberlake- Mr timberlake

Bra album alla tre,, Sen lyssnar jag på så mycket mer musik men dem jag lyssnar på mest just nu..


Jag har sett 3 filmer på sistone oxå som jag tänkte ta upp

# Marley and me- Drama/komedi,,(Owen Wilson,Jennifer Aniston)  Bra film för djurälskare som jag,, Så bra

#Inkheart- fantasy/äventyr,, (Brendan Fraser) Riktigt bra film tycker jag,, men gillar ju sånna filmer

#Race to witch mountain- action/äventyr (the rock) Helt ok film men ingen höjdare,Vissa delar var rätt bra medans vissa var överdrivna.


Hoppas ni kan läsa vad jag skrivit,, Man e ju lite suddig i huvudet då man jobbat hela natten

Snart får jag nanna kudden med två katter på ;)

Kram